Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset / parkeersensoren set A

Parkeersensoren-set A: Lekker klein!

Parkeersysteem / parkeersensoren set A van Parkeersensoreninbouwen.nl

Toelichting: set A bestaat uit een led-display, vier 'dunne' parkeersensoren (standaard glanzend zwart), een stroomdraad, een gatenboor, een control-unit, een dubbelzijde tape (om de control-unit mee vast te plakken), en een handleiding met informatie en inbouwtips.

 

display A van Parkeersensoreninbouwen.nl display A van Parkeersensoreninbouwen.nl
huidige model vorige model
(nog beschikbaar)

 

Toelichting:
De werking van set A / E is iets veranderd ten opzichte van voorgaande uitvoeringen. Info: De display van set A is een led-display, met een zwarte kunststof behuizing van 10 cm breed, dus iets groter dan een vinger. De afstand wordt in het midden aangegeven, vanaf maximaal 2.5 (2,5 meter) tot 1.5 (1,5 meter) redelijk nauwkeurig, en vanaf 1.5 (1,5 meter) tot aan de laatste twintig centimer zeer nauwkeurig, in stapjes van 10 cm. Hoe dichterbij men bij een object komt, des te meer gekleurde leds gaan branden, ook om aan te geven of het object links of rechts achter de auto is. Vanaf 1,5 meter afstand tot een object begint de display (set A) of de pieper (set E) langzaam te piepen; van 0,9 meter gaat de pieper sneller; vanaf 0,3 meter laat hij een vaste toon horen. Bij set E, waarbij alleen een pieper wordt gebruikt, zult u het piepgeluid dus vanaf 1,5 meter horen. Het piepgeluid kan behoorlijk hard zijn. Hetgeluid is achterop of bovenop de display aan en uit te zetten met een schuifje. Men kan bijv. ook een plakkertje op het gaatje plakken waar het geluid uit komt, om het geluid zachter te laten klinken. Het voordeel van display A is dat ie vanwege zijn kleine formaat gemakkelijk op een klein plekje geplaatst kan worden en je dan meer informatie hebt dan met alleen een pieper.

Op de zijkant van de control-box zit een 'QC Passed' (Quality Check Passed) stickertje. Dit houdt in alle onderdelen apart, maar ook de set als werkelijke set zoals ie in de doos zit, getest is in de fabriek. Onder het stickertje zit een stelschroefje. Deze kan gebruikt worden om de 'gevoeligheid' van het systeem wat aan te passen, bijv. door de set scherper te laten kijken en feller te laten reageren, of juist iets minder ruim te laten kijken en wat matter te reageren. Verander dit niet op eigen initiatief als er geen noodzaak toe is!

computerLET OP: Wanneer u een set A of E heeft met een computer / control unit die er zo uitziet, d.w.z. een 'M01 control unit' vanaf herfst 2023, dus vierkant, rechte zijden, twee 'oortjes', geen schroeven in de onderkant maar een geklikte behuizing, zorg dan dat -als u de sensoren zelf monteert- de sensoren minimaal 50 cm boven de grond zijn! Dit is nodig, omdat de sensoren in combinatie met deze computer 'meer zien' dan voorheen, d.w.z. ze zijn iets meer gefocust op de straat (binnen 1,5 meter) dan op de verte (verder dan 2,0 meter). Een paar cm lager plaatsen mag wel, maar dan moet u de bijgeleverde tapse ringen om de sensoren schuiven, om de sensoren iets schuiner omhoog te laten kijken. Als de sensoren te laag geplaatst zijn en te laag kijken, zal de set tijdens het scannen de objecten achter de auto wel zien, maar zal hij mogelijk ook de grond zien en daardoor tussendoor de '0.9' foutmeldingscode tonen, hetgeen storend is.

 

 

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

 

Aansluitschema's electra (en canbus en 14 volt):

Klik op de foto om naar de uitvergroting te gaan.

Klik op de foto of HIER om naar de uitvergroting te gaan.

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...