Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Putten (A28), voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 189.

home
keuzehulp
informatie / sets
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Werktijden:
(op afspraak)
maandag
8.30u - 12u
13u - 17u
dinsdag

8.30u - 12u
13u - 17u

woensdag 13u - 17u
donderdag

8.30u - 12u
13u - 17u

vrijdag 8.30u - 12u
13u - 17u
zaterdag 8.30u - 12u
   
Tussen 12u en 13u gesloten.
   
Informatie, reparatie:
(op afspraak)

- ma t/m za: 11.30u
- ma t/m vr: 16.00u

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: Contact & Route

 

BEKIJK EN LEES A.U.B. DE SITE EERST GOED VOORDAT U EEN VRAAG STELT

 

Weet u niet WELKE SET u moet kiezen, of wat het KOST?
Ga dan naar KEUZEHULP.

Heeft u een VRAAG? Kijk eerst bij Vraag & Antwoord.

Wij brengen GEEN OFFERTES of prijsopgaves uit,
alle prijzen staan op de website!

 

Alsnog een vraag? Stuur dan een e-mail, of bericht via dit formulier:


Stel hier uw inhoudelijke vraag: 
Uw naam:
E-mailadres:
Bestaande klant?

Wat was uw factuurnummer of -datum, of inbouwdatum?

Reactie of vraag:

Vraag niet: "Wat kosten parkeersensoren voor mijn auto?" want prijzen staan OP DE WEBSITE!U kunt geen inbouwafspraak maken via de telefoon of via dit Contact-formulier, alleen via het Afspraak-formulier op onze site.

Hoe heeft u ons gevonden?
Gaat u akkoord met onze AVG / Privacyverklaring en Alg.Vwd.?

ja; bericht wordt in behandeling genomen.
nee; bericht wordt niet in behandeling genomen.
niets aangevinkt; bericht wordt niet in behandeling genomen.

 


Ontvangt u geen antwoord binnen 48 uur?
Check dan uw SPAMBOX!

 

AVG / Privacyverklaring
Veilig gebruik van uw gegevens.

Veilig formulieren verzenden.
Veilig formulieren verzenden.

 

Rechtstreeks e-mailen: info @ parkeersensoreninbouwen.nl

 

 

Offerte? Wij brengen geen offertes uit, aangezien al onze prijzen
overal op de website (bij Informatie, bij Afspraak enz.) vermeld
staan. Uiteraard geven wij wel antwoord op inhoudelijke vragen.

 

Wij zijn telefonisch BEPERKT BEREIKBAAR, omdat we aan het werk zijn!Parkeersensoreninbouwen.nl is in 2010 gestart als dochteronderneming van 355 Automotive. Zie ons verhaal in het volgende blok hieronder.

Meer info:

KvK: 32118326
BTW-ID: NL002015269B03
BTW-ID-nummer: NL002015255B32
EORI: NL2412724057

IBAN: NL68 RABO 0119 6518 23
t.n.v. 355 Automotive.

Adres: Stationsstraat 116, 3881 AG Putten.
Bezoek volgens openingstijden.
Bezoek altijd op afspraak.

Wij zijn telefonisch BEPERKT BEREIKBAAR, omdat we aan het werk zijn!
We kunnen niet telkens het werk onderbreken om de telefoon op te nemen...
Tel.: 06 25580475, maar liever NIET BELLEN a.u.b.!
Toch bellen? Dan om 12-13u, of 16.30-17.30u.
Let op: Telefoon en berichten vanuit het buitenland worden niet beantwoord!

CONTACT? Stuur een E-MAIL, bericht (contactformulier), sms, app!
Deze wordt doorgaans binnen 24 uur beantwoord.

 

ROUTEBESCHRIJVING:
(update 14-10-2022)

- Neem op de A28 afrit 10 ('Strand Nulde').
- Rijd via de Hoornsdam en de Waterweg richting treinstation Putten.
- Over het spoor. Rijd door, de rotonde over.
- Na 50 meter links, de rode ventweg opdraaien.
- PI-nl zit tussen de rotonde en de Praxis, op Stationsstraat 116.
- Herkenbaar aan de witte vlag op de stoep.

- Aanrijden via Nijkerk (N798), of via Harderwijk en Ermelo (N303 en N798), of via Voorthuizen (N303), of via Garderen (N797) kan uiteraard ook.

 

Routeplanner via Google Maps: klik hier

 

SERVICE en ONDERHOUD:

Niet voor niets geeft Parkeersensoreninbouwen.nl / 355 Automotive levenslange garantie op het inbouwen en vijf jaar tot levenslang op de materialen die ingebouwd worden: wij zijn er van overtuigd dat de materialen en merken die wij gebruiken, bij de besten behoren.

Mocht het dan toch een keer voorkomen dat er iets kapot gaat of niet meer (goed) werkt, dan kunt u er van uitgaan dat het altijd onder garantie verholpen wordt.

Vermoedt u, of heeft u vastgesteld, dat er iets niet goed of niet meer werkt?
Dan kunt u altijd 'einde ochtend' (11.30u) of 'einde middag' (na 16u) langskomen. Laat wel vooraf even weten via e-mail, app, of sms, dat u op een bepaald moment wilt komen, dan houden wij daar rekening mee. En weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat.

 

 

Over Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten:

In 2010 was ondernemer Roland Regeer eigenaar van o.a. (het oorspronkelijke, niet het huidige) autoverhuurbedrijf F355 Autoverhuur. Om de huurauto's te beschermen tegen parkeerschade door de huurders, werd onderzocht welke typen en merken parkeersystemen in de markt waren en voldeden aan onze eisen. De huurauto's werden daar mee uitgerust. Dit bedrijf nam echter onevenredig veel tijd in beslag, waardoor Regeer besloot de verhuuractiviteiten over te doen aan een partner. Omdat er toen tijd vrijkwam in de agenda, besloot Regeer om de opgedane kennis m.b.t. parkeersystemen te gebruiken en uit te bouwen en om een gespecialiseerd bedrijf op te richten: Parkeersensoreninbouwen.nl. Vanaf dag één dat de website online is, is er veel vraag naar onze producten en diensten. Begonnen in Amersfoort als low-budget eenmanszaak onder de paraplu van 355 Automotive, werkend vanuit een garagebox, is het bedrijf steeds verder gegroeid. In tijden van drukte, meestal rondom vakanties, werden (en worden) vakkundige part-time monteurs ingezet. Inmiddels is PI-nl vanwege de aanhoudende groei verhuisd naar Putten. Hier werken we vanuit een kleine, maar professionele werkplaats, met meer comfort voor de klanten en alle technische gemakken voor het inbouwen. Naast particulieren werkt PI-nl ook voor importeurs, dealers, garages. Ondertussen gaan steeds meer garages het inbouwen van parkeersensoren 'erbij' doen. Onbekend is echter wat de kwaliteit van hun materiaal is, en of men vakkundig genoeg is, en hoe het met de garantie zit, enzovoorts. Er blijft vooralsnog maar 1 bedrijf in Nederland, dat fulltime, professioneel inbouwt, met levenslange garantie, en dat zijn wij!

 

Vooraf een werkende set bekijken? Maak een afspraak en kom langs!

Parkeersensoreninbouwen.nl heeft alle sets altijd op voorraad én heeft een display / demo-bord, waarop de sets werkend te zien zijn en waar u de techniek ook kunt bekijken. Ook kunt u vooraf een aantal Youtube-filmpjes bekijken, van de display en sets.

klik voor meer info
Klik en bekijk het Youtube-filmpje van Parkeersensoreninbouwen.nl over dit onderwerp
Garage Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten

 

 

"In de garage"

U vindt Parkeersensoreninbouwen.nl op Stationsstraat 116, aan de rode ventweg, tussen de Formido en de rotonde in. Deze straat herbergt diverse bedrijfsruimten en ondernemingen, aangezien het de voorzijde van een daar achter gelegen industrieterrein is. De garage van PI-nl ligt aan de inrit tussen #116 en #120 en is herkenbaar aan de witte vlag.
De kleine, maar professionele, verwarmde garage van Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten, met hefbrug, geschikt voor auto's, camperbusjes en kleine vrachtauto's tot 3500 kg en bijna 3 meter binnen-hoogte. Doorgang: 250 cm breed, 240 cm hoog. Bij grotere voertuigen wordt buiten (eventueel onder een zeil) ingebouwd, mits het warmer is dan 10° C en geen regen en storm.

Hier bent u van harte welkom om tijdens het inbouwen te verblijven. Met een zitgedeelte voor de klanten, waar u van een kopje koffie of thee kunt genieten, gratis WiFi heeft, een krantje of magazine kunt lezen, kunt relaxen in een beweegbare home-cinema-stoel met o.a. muziek, uitgaangstips en flyers vindt, of waar u kunt meekijken naar het inbouwen.
Hier bent u van harte welkom om tijdens het inbouwen te verblijven. Met een zitgedeelte voor de klanten, waar u van een kopje koffie of thee kunt genieten, gratis WiFi en 230 volt heeft, een krantje of magazine kunt lezen, kunt relaxen, uitgaangstips en flyers vindt, of waar u kunt meekijken naar het inbouwen.


 

 

"In de omgeving..."

Bij de spoorwegovergang vindt u het station, waar u de trein of de bus kunt nemen richting Amersfoort / Utrecht of richting Harderwijk / Zwolle. Ook vindt u hier een stationsrestauratie.
Bij de spoorwegovergang vindt u het station, waar u de trein of de bus kunt nemen richting Amersfoort / Utrecht of richting Harderwijk / Zwolle. Ook vindt u hier een stationsrestauratie.

Direct aan de spoorwegovergang vindt u Restaurant & Cafetarie De Oude Deel.
Direct aan de spoorwegovergang vindt u GrandCafé & Cafetarie De Oude Deel.

Als u vanaf PI-nl (Stationsstraat 116) doorrijdt, dan komt u na honderd meter bij een rotonde. Aan de linkerkant van de rotonde is een grote Formido.
Als u vanaf PI-nl (Stationsstraat 116) doorrijdt, dan komt u na honderd meter bij een kleine rotonde. Aan de linkerkant van de rotonde is een Praxis.

Vijftig meter rechtsaf vanaf de rotonde vindt u benzinestation De Roos.
Vijftig meter rechtsaf vanaf de rotonde vindt u een benzinestation. Hierin is ook lunchroom De Pitstop aanwezig.


Als u vanaf PI-nl terug rijdt, van de Stationsstraat overgaande in de Zuiderzeestraat, en een paar honderd meter door rijdt, vindt u op dit kruispunt routebordjes naar o.a. Kasteel / Hotel-Restaurant 'De Vanenburg' en naar 'De Pluktuin'.

Daarnaast biedt Putten en omgeving nog veel meer leuke en interesse dingen om te bezoeken, zoals Strand Nulde (bij oprit 10), zie o.a. www.vvvputten.nl en www.zoover.nl. |
Wij hebben ook een huurauto beschikbaar, zie de Informatie-pagina.

Wat is er te doen in Putten?
Zie o.a. www.winkelcentrumputten.nl en putten.mijnplaats.net/uitgaan
.

 

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...

 

 

 

 


PrinterFriendly