OBD2-analyse / -diagnose bij Parkeersensoreninbouwen.nl.

home
keuzehulp
informatie / sets
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Werktijden:
(op afspraak)
maandag
8.30u - 12u
13u - 17u
dinsdag

8.30u - 12u
13u - 17u

woensdag 13u - 17u
donderdag

8.30u - 12u
13u - 17u

vrijdag 8.30u - 12u
13u - 17u
zaterdag 8.30u - 12u
   
Tussen 12u en 13u gesloten.
   
Informatie, reparatie:
(op afspraak)

- ma t/m za: 11.30u
- ma t/m vr: 16.00u

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: OBD-analyse (-diagnose) voor € 15

Heeft of vermoedt u een storing in uw auto?
Brandt bijvoorbeeld uw Check Engine lampje, Airbag lampje, ABS lampje?
Loopt uw motor slecht? Krijgt u storingsmeldingen?
Laat een OBD2-diagnose uitvoeren en u weet direct wat er aan de hand is.

Ook handig als 'second opinion', als u twijfelt aan de bevindingen van uw garage!
Of om te checken of uw auto wel 100% in orde is, tussendoor of bij aanschaf.

Hoe werkt het?
Met behulp van professionele OBDLink SX OBD2-diagnose apparatuur en -software kunnen de meeste auto's vanaf 1996 (!) met een OBD- en/of EOBD-aansluiting, inclusief de nieuwste canbus-systemen, 'uitgelezen' worden. De apparatuur wordt aangesloten op de OBD2-stekkeringang van uw auto. Deze zit doorgaans ergens in het dashboard ingebouwd, vaak in de buurt van de zekeringen of de middenconsole.

Uitlezen kan vrijwel altijd bij Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Daimler, Dodge, Donkervoort, Ferrari, Ford, Fiat, Honda, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Noble, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Spyker, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, TVR, Volkswagen, Volvo e.a.
Bij sommige auto's, waaronder vaak 'de dure Duitse auto's', kan wel toegang verkregen worden, maar is de software bewust onuitleesbaar gemaakt, zodat u toch naar de dealer moet... Maar we kunnen het altijd proberen, want bij ons is het no-cure-no-pay!

Kan het ook met mijn auto? Klik hier om dat te bepalen.

Via stekker en laptop
inpluggen in de auto.
OBD-stekkerverbinding zit meestal in het dashboard
of bij de zekeringen. Kan het ook met mijn auto?
'Live' metingen doen
is mogelijk.

Zodra het contact van de auto is aangezet en de verbinding naar de laptop is gemaakt, kunnen we alle relevente electronica en electronisch aangestuurde en gemeten apparatuur van de auto controleren. De laptop zal meteen melding maken van eventuele storingen.

Onze OBD2-apparatuur ondersteunt o.a. de protocols ISO15765-4 (CAN), ISO14230-4 (KWP2000), ISO9141-2, J1850 VPW, J1850 PWM.

Wat kost het?
Het laten 'uitlezen' van uw auto -in Putten- kost € 15 incl. btw. Uitlezen op locatie alleen in overleg en tegen reiskostenvergoeding. Het bedrag dient direct na afloop, dus contant of electronische overboeking, te worden voldaan. U ontvangt desgewenst een kwitantie (met btw-bedrag).

LET OP: u dient altijd voor de diagnose te betalen, ongeacht de uitkomst van het uitlezen; u betaalt immers voor het uitvoeren van de diagnose, niet voor 'de boodschap'.

Wanneer u in Putten komt en het blijkt bij het starten van het scannen, dat uw auto niet uitgelezen kan worden, dan betaalt u niets! Wanneer wij bij u op locatie komen en het blijkt dat uw auto niet uitgelezen kan worden, dan betaalt u alleen de voorrijkosten.

LET OP: wij wissen of veranderen geen kilometerstanden!

Wanneer kan het?
'Uitlezen' -zowel in Putten als bij u op locatie- kan op maandag t/m zaterdag de hele dag, en 's avonds, maar wel op afspraak. Bel vooraf naar 06 25580475 of mail (via PI-nl) om een afspraak te maken.

LET OP: het doel van onze professionele OBD-diagnose is in eerste instantie het vaststellen en opsporen van storingen. Het wissen of verhelpen van storingen is vaak ook meteen mogelijk.

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...

 

PrinterFriendly