Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset set 6S, met 6 parkeersensoren voor extra breed zicht

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset set 6S, met 6 parkeersensoren voor extra breed zicht. (foto 1)
LAATSTE NIEUW:
In november en december 2018 hebben zowel de fabriek als wij vele tests uitgevoerd met de geplande '6S-sets', parkeersets met 6 sensoren in één bumper, met een extra breed bereik. Helaas bleek het vooralsnog niet mogelijk om dit systeem correct werkend te krijgen. Omdat de binnenste sensoren en de buitenste sensoren wel hetzelfde voorwerp kunnen detecteren, maar omdat er vervolgens een verschil in reactie- en verwerkingssnelheid optreedt tussen beide waarnemende sensoren, ontstaat er altijd een conflict, waardoor foutmeldingscodes getoond werden. Dit probleem is vooralsnog niet opgelost. De productie van 6S-sets is daarmee in ieder geval op dit moment van de baan.

---

INFORMATIE:

Waarom set 6S met zes parkeersensoren? Een set van Parkeersensoreninbouwen.nl met vier sensoren, die door ons is ingebouwd, ziet standaard al een behoorlijk groot gebied achter de auto, maar wie 'op de hoeken' nog iets meer bereik en dus meer zekerheid wil hebben, maar niet het Dode Hoek Detectie Systeem wil laten monteren, kan set 6S laten monteren. Hierbij wordt links en rechts dicht bij de hoeken van de achterbumper een extra sensor geplaatst, waardoor het zichtveld extra breed is.

 

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset set 6S, met 6 parkeersensoren voor extra breed zicht. (foto 2)
 
Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset set 6S, met 6 parkeersensoren voor extra breed zicht. (foto 3)
1) Dit is schematisch het zicht van een standaard parkeerset met vier sensoren, die 2,5 meter naar achteren en breed kijkt.   2) Dit is wat het Dode Hoek Detectie Systeem van PI-nl ziet, dat kijkt tussen het achterwiel en de hoek van de bumper.

 

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset set 6S, met 6 parkeersensoren voor extra breed zicht. (foto 4)   Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset set 6S, met 6 parkeersensoren voor extra breed zicht. (foto 5)
3) Van bovenaf gezien is dit dus wat een standaard parkeerset met vier sensoren maximaal ziet...   4) En dit is wat set 6S van PI-nl ziet: net dat extra stukje breedte bij de hoeken, door toevoeging van twee buitenste sensoren.

 

Toelichting: set 6S bestaat uit een led-display (die evt. ook als pieper/buzzer dienst kan doen), zes 'dunne' parkeersensoren (standaard glanzend zwart), een stroomdraad, een gatenboor, een control-unit, een dubbelzijde tape (om de control-unit mee vast te plakken), en een handleiding met informatie en inbouwtips.
De display is een led-display, in een zwarte kunststof behuizing van 10 cm breed (iets groter dan een vinger). De afstand wordt in het midden aangegeven, vanaf 2.5 (2,5 meter) tot aan de laatste twintig centimer, in zeer nauwkeurige stapjes van 10 cm. Hoe dichterbij men bij een object komt, des te meer gekleurde leds gaan branden, mede om aan te geven of het object links of rechts achter de auto is. Vanaf 1,5 of 1,6 meter afstand tot een object begint de pieper langzaam te piepen; van 0,9 meter gaat de pieper sneller; vanaf 0,4 meter laat hij een vaste toon horen. De pieper is behoorlijk hard; deze is bovenop de display aan en uit te zetten (en er zijn ook wel 'maniertjes' om hem wat zachter te laten klinken). Het voordeel van deze display is dat ie vanwege zijn kleine formaat gemakkelijk op een klein plekje geplaatst kan worden. De pieper of buzzer heeft drie volumestanden en kan voorin of achterin de auto verstopt worden.

led-display van Parkeersensoreninbouwen.nl

Set 6S is alleen verkrijgbaar met standaard 'dunne' sensoren, niet met OEM-sensoren.
Set 6S kan ook in de voorzijde ingebouwd worden, maar omdat bij inbouw in de voorbumper bij een standaard set de buitenste sensoren al iets verder op de hoeken staan, voldoet een standaard set ook, die kijkt al behoorlijk breed. Op verzoek kan het echter uiteraard wel.
Set 6S kijkt gedeeltelijk in de dode hoek; niet zo goed als een Dode Hoek Detectie Systeem, set 6S kijkt vooral vanaf de hoek van de bumper iets verder in de breedte dan een standaard parkeerset.

TIPS: m.b.t. AANSLUITING BEKABELING
(...)

 

LAATSTE NIEUW:
In de afgelopen weken hebben zowel de fabriek als wij vele tests uitgevoerd met de geplande '6S-sets', parkeersets met 6 sensoren in één bumper, met een extra breed bereik. Helaas bleek het vooralsnog niet mogelijk om dit systeem correct werkend te krijgen. Omdat de binnenste sensoren en de buitenste sensoren wel hetzelfde voorwerp kunnen detecteren, maar omdat er vervolgens een verschil in reactie- en verwerkingssnelheid optreedt tussen beide waarnemende sensoren, ontstaat er altijd een conflict, waardoor foutmeldingscodes getoond werden. Dit probleem is vooralsnog niet opgelost. De productie van 6S-sets is daarmee in ieder geval op dit moment van de baan.

 

 

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

 

LET OP: op de zijkant van de control-box zit een 'QC Passed' (Quality Check Passed) stickertje. Dit houdt in alle onderdelen apart, maar ook de set als werkelijke set zoals ie in de doos zit, getest is in de fabriek.
Als u het stickertje verwijdert, ziet u een wit stelschroefje zitten. Deze kan gebruikt worden om de 'gevoeligheid' van het systeem wat aan te passen, bijv. door de set scherper te laten kijken en feller te reageren, of juist iets minder ruim te laten kijken en wat matter te reageren. Verander dit niet als er geen noodzaak toe is! Vanuit de fabriek staat de stelschroef soms nog in een uiterst linker- of uiterst rechterstand. PI-nl controleert alle sets en control-units die PI-nl inbouwt en zet de stelschroef in de neutrale stand als dat nodig is. Bij losse verkoop gebeurt dat niet. Controleer daarom bij aanschaf zelf voor de zekerheid even of de stelschroef inderdaad in de neutrale, horizontale stand staat.

 

Aansluitschema's electra (en canbus en 14 volt):

Klik op de foto om naar de uitvergroting te gaan.

Klik op de foto of HIER om naar de uitvergroting te gaan.

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...