Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset / parkeersensoren set C

Parkeersensoren-set C: Uniek dun model!

Parkeersysteem / parkeersensoren set A van Parkeersensoreninbouwen.nl

Toelichting: set C bestaat uit een 'overzet-spiegel' of 'spiegel-display', waarin display A is verwerkt, vier 'dunne' parkeersensoren (standaard glanzend zwart), een stroomdraad, een gatenboor, een control-unit, een dubbelzijde tape (om de control-unit mee vast te plakken), en een handleiding met informatie en inbouwtips.

TIP: het geluid kan aan de achterzijde van de spiegel-display vooraf op 'uit', 'half hard' en 'hard' gezet worden m.b.v. een schakelaartje. Aangeraden wordt daarom om de volumeschakelaar in de middelste stand te zetten.

TIP: knijp niet in de spiegel! Houd de spiegeldisplay altijd aan de randen vast. Ook als u de gemonteerde spiegel wilt draaien, houd dan beide spiegels vast en niet alleen het glas van de spiegeldisplay. Duw de display bij de montage ook niet aan op het glas. Bij uitvoeringen waarbij aan de achterzijde het speakertje niet vrijgemaakt is van de behuizing, maar de behuizing geheel gesloten is, zou namelijk door de druk op het glas, of door knijpen in de spiegeldisplay, het speakertje op de soldeerpunt los kunnen komen van de printplaat, waardoor de spiegeldispay nog wel 'beeld' geeft, maar geen 'geluid' meer geeft.

TIP: hoe te bevestigen? Leg de bovenste twee 'pootjes' van de spiegel-display op de huidige spiegel. Pak met twee handen de spiegel-display én de huidige display vast, en duw nu voorzichtig en langzaam de spiegel-display naar beneden, totdat de onderste pootjes over de onderkant van de huidige spiegel vallen.
Te weinig ruimte? Verwijder dan de rubbertjes van de onderste pootjes en bevestig de spiegel opnieuw.

TIP: spiegel verstellen? Houd dan (liefst met beide handen) beide spiegels vast! KNIJP NIET. Als u alleen aan de spiegel-display trekt, zou deze van de huidige spiegel af kunnen schieten.

 

display C van Parkeersensoreninbouwen.nl (in rust)

display C van Parkeersensoreninbouwen.nl(tijdens achteruit rijden)

Toelichting: display C is een overzet-spiegel, met daarin het led-display (van set A) verwerkt. Deze spiegel wordt dus over uw bestaande spiegel heen geklikt. Als uw eigen spiegel een automatisch (electronische) dimmende functie heeft, dan heeft u die functie niet meer als u de spiegeldisplay over uw eigen display plaatst. Als u uw eigen spiegel omhoog en omlaag kunt klikken (om daarmee handmatig te dimmen), dan kunt u dat ook blijven doen als de spiegeldisplay gemonteerd is.

De overzet-spiegel is 28 cm breed en 7 cm hoog; uw eigen spiegel dient dus ook niet (veel) hoger te zijn dan 7 cm, omdat je anders de bevestigingsvoetjes te duidelijk ziet zitten, of te weinig montageruimte hebt. Ook moet er dus 28 cm ruimte zitten tussen de twee zonnekleppen in uw auto, omdat u die anders niet meer kunt gebruiken.

De spiegel is er een, die -in tegenstelling tot de meeste binnenspiegels- niet vergroot of verkleint, waardoor hij objecten groter en dichterbij laat zien dan de meeste standaard binnenspiegels. U kunt er vaak zelfs mee door uw achterste zijruiten kijken en heeft dus meer en beter beeld.

Wanneer u de auto in z'n achteruit zet, verschijnt de display in beeld, vergelijkbaar met de display van de A-set. Hoe dichterbij men bij een object komt, des te meer gekleurde leds gaan branden, mede om aan te geven of het object links of rechts achter de auto is. Vanaf 1,5 of 1,6 meter afstand tot een object begint de pieper langzaam te piepen; van 0,9 meter gaat de pieper sneller; vanaf 0,4 meter laat hij een vaste toon horen. De pieper is standaard al vrij hard; deze stellen wij bij de montage meteen in op de 'middelste stand', die iets zachter is. Een ander voordeel van display C is tot slot dat de bedrading direct in de hemelbekleding gaat en je dus niet ergens een losse display in zicht hoeft te plaatsen.

display C achterzijde van Parkeersensoreninbouwen.nl
Passend op spiegels tot zo'n 7 cm hoog. (foto achterzijde)

display C bovenaanzicht van Parkeersensoreninbouwen.nl
Alleen bij PI-nl een ultra-dun design! (bovenaanzicht)

 

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

 

LET OP: op de zijkant van de control-box zit een 'QC Passed' (Quality Check Passed) stickertje. Dit houdt in alle onderdelen apart, maar ook de set als werkelijke set zoals ie in de doos zit, getest is in de fabriek.
Als u het stickertje verwijdert, ziet u een wit stelschroefje zitten. Deze kan gebruikt worden om de 'gevoeligheid' van het systeem wat aan te passen, bijv. door de set scherper te laten kijken en feller te reageren, of juist iets minder ruim te laten kijken en wat matter te reageren. Verander dit niet als er geen noodzaak toe is! Vanuit de fabriek staat de stelschroef soms nog in een uiterst linker- of uiterst rechterstand. PI-nl controleert alle sets en control-units die PI-nl inbouwt en zet de stelschroef in de neutrale stand als dat nodig is. Bij losse verkoop gebeurt dat niet. Controleer daarom bij aanschaf zelf voor de zekerheid even of de stelschroef inderdaad in de neutrale, horizontale stand staat.

 

Aansluitschema's electra (en canbus en 14 volt):

Klik op de foto om naar de uitvergroting te gaan.

Klik op de foto of HIER om naar de uitvergroting te gaan.

 

N.B. Heeft uw auto geen binnenspiegel, maar wilt u toch een set met spiegeldisplay gaan gebruiken? Geen probleem, bestel dan meteen de losse binnenspiegel met zuignap, die PI-nl levert!

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...