Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeercamera, achteruitrijcamera, bumpercamera, kentekenplaatcamera

Wilt u geen parkeersensoren, of heeft u al parkeersensoren, en wilt u nu alleen een camera laten monteren? Dat kan.

 

Ten eerste heeft u de keuze uit een bumpercamera of een kentekenplaatcamera (mits de kentekenplaathouder in de bumper zit).

Losse camera-sets van Parkeersensoreninbouwen.nl: bumpercamera.
De bumpercamera is zelfs nog iets kleiner dan onze sensoren en heeft een boorgat van 19 mm. De kentekenplaatcamera gebruikt dezelfde lens en zit dus (verstelbaar) verwerkt in de kentekenplaathouder.
beugelcamera
bumpercamera
kentekenplaatcamera
beugelcamera

 

De bumpercamera is zelfs nog iets kleiner dan onze sensoren en heeft een boorgat van 19 mm. Hij steekt amper een millimeter uit. De (voor Europa goedgekeurde) kentekenplaatcamera gebruikt dezelfde lens en zit (vooraf verstelbaar) verwerkt in de kentekenplaathouder.

Er is ook een beugelcamera. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden onder een bumper, onder een aanhanger, onder een fietsenrek, bovenop een dakrand (van een camper, bedrijfswagen) enz. De beugelcamera (set) heeft een meerprijs van € 10 t.o.v. een bumpercamera.

De camera heeft een HD groothoeklens. De lens is afgestemd op een spiegeldisplay, (onze) monitor, of eigen scherm, met een beeldkwaliteit van tussen de 640x480 pixels (VGA) en 800x600 pixels, uitgaande van PAL 50Hz / NTSC 60 Hz frequentie; daarboven zou wat ruis kunnen ontstaan, afhankelijk van de kwaliteit van het scherm.

Door de dubbele buitenring om de lens heen, komt er vrijwel nooit regen (en viezigheid) op de lens van de camera.

De kwaliteit van camera is zo hoog, dat hij ook in het donker nog kleuren kan zien.

 


 

Ten tweede kunt u kiezen of u de beeldweergave...
- in een spiegeldisplay wilt hebben
- of op een losse monitor
- of -indien mogelijk, zie FAQ- op uw eigen scherm.

Ten tweede kunt u kiezen of u de weergave in een spiegeldisplay wilt hebben (€ 160/170), of op een losse monitor (€ 170/180), of -indien mogelijk, zie FAQ- op uw eigen scherm (€ 140/150).
Ten tweede kunt u kiezen of u de weergave in een spiegeldisplay wilt hebben (€ 160/170), of op een losse monitor (€ 170/180), of -indien mogelijk, zie FAQ- op uw eigen scherm (€ 140/150).
Ten tweede kunt u kiezen of u de weergave in een spiegeldisplay wilt hebben (€ 160/170), of op een losse monitor (€ 170/180), of -indien mogelijk, zie FAQ- op uw eigen scherm (€ 140/150).
spiegeldisplay
monitor
eigen scherm

- Actuele prijzen inclusief inbouw vindt u op de Afspraak-pagina.

Opmerkingen:
> De spiegeldisplay en de monitor hebben een even groot beeld!
> Een spiegeldisplay is een praktische en mooie oplossing. Wel is het gevoeliger voor zonlicht in het beeld.
> Een monitor heeft meer contrast en ziet er dus 'scherper' uit, maar valt wel meer op in de auto.
> Aansluiten op een eigen scherm kan, maar... lees deze info vooraf goed!

 


 

Een camera (met gespiegelde weergave) in de voorbumper inbouwen is meestal tegen meerprijs ook mogelijk, met evt. een mini-omvormer en set-meerprijs.
Overweegt u alleen een camera in de voorbumper? Wij raden dit niet aan! Een camera in de neus van de auto kan doorgaans niet zien wat er precies uiterst links en rechts kort voor de bumper staat. Sensoren zien dat daarentegen wel. Wij adviseren daarom altijd om sensoren in de voorbumper te laten plaatsen. Een camera is dan eigenlijk overbodig.

De camera achter is gekoppeld aan het achteruitrijlicht en gaat automatisch aan bij achteruit rijden. De camera voor wordt bediend met een kleine verstopte aan-/uit-switch.


Houd er rekening mee dat de stroomspanning (met draaiende motor) niet hoger mag zijn dan 13,2 volt. Is dat wel het geval dan heeft u een omvormer nodig om de spanning terug te brengen naar 12 volt en schade aan camera of display te voorkomen. Als uw camera of display kapot gaat, en u kunt niet aantonen dat u een omvormer had toegevoegd, terwijl u wel een te hoge stroomspanning heeft, kunt u geen aanspraak maken op garantie.


Heeft u (lichte) ruis op de kabel en is het beeld niet perfect? Kijk dan ook of u een omvormer nodig heeft. Ook kunt u een ferriet ontstoringfilter proberen.

 

Inbouw inclusief: HD groothoeklens bumpercamera of kentekenplaatcamera, weergave (spiegeldisplay, monitor, eigen scherm), montage/inbouw (2 uur), klein materiaal.

 


 

Optioneel (zelf los bijbestellen in de webshop):
- ferriet ontstoringsfilter € 6
- mini-omvormer € 18
- maxi-omvormer € 30

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...