Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: marterverschrikker / marterverjager inbouwen

Marterverschrikker ultrasoon 12V. Voorkom doorgeknaagde kabels door marters onder de motorkap van uw auto!
Gebruik deze ultrasoon-verschrikker met uiterst irritant geluid voor de marter onder de motorkap en voorkom dat de marter rustig aan uw autokabels gaat knagen.

Toelichting:

(onderstaande tekst is van de fabrikant / leverancier:)

 

Marterverschrikker / marterverjager ultrasoon 12V

Voorkom doorgeknaagde kabels door marters onder de motorkap van uw auto!
Gebruik deze ultrasoon-verschrikker met uiterst irritant geluid voor de marter onder de motorkap en voorkom dat de marter rustig aan uw autokabels gaat knagen.

Luid en irritant voor marters
Deze verschrikker zendt een pulserend ultrasoon geluid uit tot wel 100 dB. Voor de marter is dit een zeer onaangename toon en dus zal het beest uw auto in het vervolg met rust laten. Dat scheelt een hoop ongemak en bovendien dure reparatiekosten.

Gebruik dit apparaatje onder de motorkap en voorkom zo marterproblemen. De hoge tonen zijn voor het menselijk gehoor niet waarneembaar, u heeft er zelf dus geen last van.

Kenmerken

  • Bescherm autokabels tegen marter-knaagschade
  • Milieuvriendelijk ultrasoon geluid (100 dB sinus)
  • Onopvallend gemonteerd onder de motorkap

Uitvoering

  • Ultrasone piëzo-tweeter
  • Controle-LED
  • Aansluitkabel: ± 32 cm met vorkkabelschoen, ± 60 cm met zekeringhouder en zekering open kabeleinde
  • 2-voudige werking: ultrasoon geluid en knipperende LED
  • Aluminium luidspreker met rooster
  • Afgeschermde elektronica
  • 2 jaar fabrieksgarantie

 

PI-nl geeft geen garantie dat uw kabels onder de motorkap na het inbouwen van een marterverschrikker voor 100% beschermd zijn, omdat de fabrikant -zoals elke fabrikant- die garantie niet geeft. Mocht u na inbouwen door PI-nl (of zelf) alsnog knaagschade oplopen, dan kan PI-nl daarom niet verantwoordelijk worden gehouden. Bij de fabrikant / leverancier wordt dit artikel gewaardeerd met 4 tot 4,5 van de 5 sterren. Een slechte werking wordt vaak veroorzaakt door een slechte plaatsing door mensen die het zelf inbouwen.
PI-nl koppelt de marterverschrikker aan de accu, een plek in de zekeringenkast, of aan een ander 12 volt punt onder de motorkap, en plaatst het apparaatje op de juiste wijze.

Wanneer u bij PI-nl een parkeerset o.i.d. komt laten inbouwen, kunt u ook meteen een marterverschrikker laten inbouwen. Dit kunt u aanvinken op het Afspraak-formulier.

Als u geen parkeerset wilt laten inbouwen, maar alleen de marterverschrikker, stuur dan een e-mail naar PI-nl (zie de contact-pagina).

Dit artikel wordt niet los verkocht in de webshop of in de werkplaats.

 

INBOUW-AFSPRAAK MAKEN | HOME

 

terug355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...