Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: kapotte oem-sensor / fabriekssensor vervangen

Heeft u een auto met fabriekssensoren / oem-parkeersensoren in de achterbumper, maar heeft u storing en vermoedt u of weet u zeker dat er één of meerdere sensoren kapot zijn?

Sinds oktober 2018 verleent Parkeersensoreninbouwen.nl nu ook de service, dat wij een kapotte fabriekssensor / oem-sensor zeer voordelig voor u kunnen vervangen!Parkeersensoreninbouwen.nl kan een kapotte fabriekssensor / oem-sensor in de achterbumper zeer voordelig voor u vervangen!

Hoe?
Wanneer u met uw kapotte sensor naar de dealer gaat voor vervanging, dan zult u waarschijnlijk schrikken van de hoge prijs die daar vaak voor gerekend wordt. Dat kan veel goedkoper!

Op bijvoorbeeld eBay.com is vrijwel altijd uw type sensor te koop, zowel origineel nieuw, immitatie nieuw, als tweedehands met garantie. Vanaf een paar dollar of euro kunt u deze al online kopen, waarna de sensor vaak al binnen een paar dagen binnen is.

U kunt de sensor(en) ook vooraf aan de montage naar ons toesturen om te laten spuiten op kleurcode. Dit kost € 30 voor 1 of 2 sensoren, of € 15 per sensor vanaf 3 sensoren.

STAP 1:
GA NAAR 'oem parking sensor' om uw sensor(en) te bestellen:

Sinds oktober 2018 verleent Parkeersensoreninbouwen.nl nu ook de service, dat wij een kapotte fabriekssensor / oem-sensor zeer voordelig voor u kunnen vervangen!

Of zoek nog specifieker, door uw automerk toe te voegen (bijv. 'oem parking sensor audi'), of misschien weet u zelfs wel het typenummer of merk o.i.d. van de betreffende sensor. Ook kunt u op basis van uw chassisnummer aan uw dealer vragen welk artikelnummer (of type, of uitvoering) uw sensor is.

En mocht u het daar online niet vinden, dan is het vrijwel altijd nog veel voordeliger om uw sensor te googelen en deze bij een online automaterialen-winkel te bestellen.

Het maakt niet uit of het een losse sensor betreft (zoals op de voorbeeldfoto), want dat is normaliter al voldoende, of dat ie inclusief een houder komt, of inclusief stekkerkabel o.i.d.

 

TIP: Is uw sensor ingedrukt in de bumper, of zit ie scheef?TIP: Is uw sensor ingedrukt in de bumper, of zit ie scheef?
Dan is mogelijk de houder waar de sensor in zit los of kapot. Bestel dan voor de zekerheid ook meteen bij uw sensor de bijpassende houder / huls / 'oem parking sensor bracket' of 'bezel', (inclusief plakker, maar die zit er normaliter standaard bij), zodat ook deze vervangen kan worden. Compleet als set kopen, dus sensor + houder, kan overigens vaak ook.

 

 

Wat zijn de kosten voor het vervangen?
- Als een sensor (met de auto op de lift) direct en eenvoudig te bereiken is, dan zijn de kosten € 15 per sensor.
- Indien een (stuk) bodemplaat gedemonteerd / gemonteerd moet worden, dan komt er € 10 bij.
- Indien een gehele achterbumper gedemonteerd / gemonteerd moet worden, dan komt er € 60 bij.

Meestal zijn sensoren goed bereikbaar en betaalt u dus alleen de 'prijs per sensor'.
Een trekhaakbalk kan wel in de weg zitten, waardoor bumperdemontage nodig is.

 

STAP 2:
Zodra u de sensor(en) binnen heeft, kunt u via onderstaande link een afspraak maken met PI-nl om de sensor in te laten bouwen.

AFSPRAAK MAKEN? Vul dit Afspraakformulier voor oem-sensoren vervangen in.

 

Let op: Als sensoren zijn vervangen en nadien is er nog steeds een storingsmelding of disfunctie in uw auto, dan is niet zeker of PI-nl dat kan oplossen. Uw probleem kan merkspecifiek zijn en kan dan mogelijk niet door ons opgelost worden.

Let op: U heeft garantie op onze montage. Het spreekt verder voor zich dat PI-nl niet verantwoordelijk is voor de correcte aanschaf, de kwaliteit en/of de werking van de door u aangeschafte parkeersensor, maar alleen voor de door PI-nl uitgevoerde montage.

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...