Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: kapotte oem-sensor / fabriekssensor vervangen door originele sensor

Heeft u een auto met fabriekssensoren / oem-parkeersensoren, maar heeft u storing en vermoedt u of weet u zeker dat er 1 of meerdere sensoren kapot zijn?

Sinds oktober 2018 verleent Parkeersensoreninbouwen.nl nu ook de service, dat wij een kapotte fabriekssensor / oem-sensor zeer voordelig voor u kunnen vervangen!Parkeersensoreninbouwen.nl kan een kapotte fabriekssensor / oem-sensor zeer voordelig voor u vervangen door de originele fabriekssensor!

Hoe?
Wanneer u met uw kapotte sensor naar de dealer gaat voor vervanging, dan zult u waarschijnlijk schrikken van de hoge prijs die daar vaak voor gerekend wordt. Dat kan veel goedkoper!

Op bijvoorbeeld eBay.com is vrijwel altijd uw type sensor -zowel nieuw als tweedehands- te koop. Voor een paar dollar of euro kunt u deze al online kopen, waarna de sensor vaak al binnen een paar dagen binnen is. Vanaf 4 sensoren kunnen wij deze zelfs ook voor u laten spuiten op kleurcode (€ 60 all-in); voor 1, 2, of 3 sensoren geldt dezelfde prijs, omdat het niet goedkoper kan.

GA NAAR 'oem parking sensor':

Sinds oktober 2018 verleent Parkeersensoreninbouwen.nl nu ook de service, dat wij een kapotte fabriekssensor / oem-sensor zeer voordelig voor u kunnen vervangen!

Of zoek nog specifieker, door uw automerk toe te voegen (bijv. 'oem parking sensor audi'), of misschien weet u zelfs wel het typenummer of merk o.i.d. van de betreffende sensor. Ook kunt u op basis van uw chassisnummer aan uw dealer vragen welk artikelnummer (of type, of uitvoering) uw sensor is.

En mocht u het daar online niet vinden, dan is het vrijwel altijd nog veel voordeliger om uw sensor te googelen en deze bij een online automaterialen-winkel te bestellen.

Het maakt niet uit of het een losse sensor betreft (zoals op de voorbeeldfoto), want dat is normaliter al voldoende, of dat ie inclusief een plakhouder komt, of inclusief stekkerkabel o.i.d.

 

Zodra u de sensor binnen heeft, kunt u contact met PI-nl opnemen, om een afspraak te maken om de sensor in te laten bouwen. Vaak is een sensor en de stekkerkabel eenvoudig en direct te bereiken, wanneer de auto bij ons op de autolift staat; vervanging is dan -op basis van ons uurtarief- vaak al in een kwartiertje (€ 15 all-in) gedaan! Soms moet een stukje bodemplaat o.i.d. losgemaakt worden, dan is het misschien 20 tot 30 minuten werk (€ 20 - € 30 all-in). En bij sommige auto's moet de bumper gedemonteerd worden om bij de sensor te komen, dan is het -met demontage en montage van de bumper- meestal zo'n 30 tot 60 minuten werk (€ 30 - € 60 all-in). De genoemde tijden zijn de op basis van ervaring ingeschatte tijden, maar deze kunnen in de praktijk natuurlijk altijd iets afwijken; u betaalt uiteindelijk voor de montage op basis van ons uurtarief van € 1 per minuut inclusief btw. U heeft garantie op de montage.

Let op: Het spreekt voor zich dat PI-nl niet verantwoordelijk is voor de correcte aanschaf, de kwaliteit en/of de werking van de door u aangeschafte parkeersensor, maar alleen voor de door PI-nl uitgevoerde montage.

Een afspraak maken voor het vervangen van een kapotte oem-sensor / fabriekssensor met een door u gekochte sensor kan in dit geval via de e-mail gemaakt worden i.p.v. via het afspraak-formulier.

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...