Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: haaienvin-antenne (met ontvangst, geen dummy)

haaienvin-antenne van Parkeerssensoreninbouwen.nl

Toelichting:

Kleur
  chroom, zwart, op kleurcode
Lengte
  115 mm
Hoogte
  75 mm
Uitvoering
  vervangt korte antennestaaf
Materiaal
  kunststof

Haaienvin-antenne met radio-ontvangst, dus geen dummy.

animatie stopzetten

Prijs:

- € 30 losse verkoop en/of gratis montage; chroom-look (spiegelend), of zwart; 'op kleur' niet mogelijk
- € 50 losse verkoop en/of gratis montage; op kleurcode meegespoten, i.c.m. inbouw van sensoren

 

Voorbeelden:
haaienvin-antenne chroom-verf (standaard)
haaienvin-antenne zwart (standaard)
haaienvin-antenne in donkergrijs-metallic
chroom-look
(standaard)
in zwart
(standaard)
op kleurcode
(gespoten)

De haaienvin-antenne vervangt een standaard antennestaaf of antennestaaf met signaalversterking. De ontvangst is dan vergelijkbaar.

Kan een haaienvin-antenne ook op uw auto?
a) U dient een antennestaaf te hebben, die met schroefdraad aan het 'voetje' vast zit, zodat na verwijdering van de antenne zelf alleen het 'voetje' overblijft op het dak van uw auto. Van de als antenne werkende 'haaienvin' wordt een antennekabeltje vastgeschroefd in het schroefdraad waar de antennestaaf heeft gezeten. Vervolgens wordt de haaienvin - van degelijk Duits fabrikaat - met zeer sterk dubbelzijdig tape over het oude voetje geplaatst.
b) Test vooraf het bereik, door de antennestaaf te verwijderen en een lange spijker, schroevendraaier, of ijzeren pin in het schroefgat te steken, om te zien of er dan nog ontvangst is. Zo ja, dan is een haaienvin-antenne geschikt.
Zo nee, dan heeft u een antenne-signaalversterker nodig, welke u zelf voor tien euro in de handel kunt kopen en kunt toevoegen.

Een geopende standaard-set mag op eigen kosten geretourneerd worden (mits schadevrij materiaal en verpakking), maar een gebruikte c.q. geplakte haaienvin-antenne-set (en/of gespoten set) niet.

 

Montage:

montage haaienvin-antenne

De haaienvin-antenne is driehoekig, de holle binnenruimte is dus ook driekhoekig. Het voetje van uw huidige antenne dient een vorm te hebben die daar in past, dus puntig van voren en breder naar achteren toe.

montage haaienvin-antenne
(binnenruimte 6,5 cm lang en 5,5 cm breed)

Een ontvangstkabeltje wordt met bijgeleverd boutje vastgeschroefd in het schroefdraad van het antenne-gat. De haaienvin-antenne wordt middels zeer sterk hechtend dubbelzijdig tape op een schone ondergrond bevestigd.

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...