Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: RVS bevestigingsbeugel voor parkeersensoren

 

Parkeersensoreninbouwen.nl: RVS bevestigingsbeugel voor parkeersensor.

Toelichting: wanneer uw voertuig bijvoorbeeld geen bumper heeft om de parkeersensoren (middels een boorgat) in te bevestigen, of wanneer de standaard posities voor de sensoren niet ideaal zijn, of wanneer uw voertuig geen geschikte bumper heeft, kunt u de parkeersensoren plaatsen door ze met een bevestigingsbeugel te bevestigen aan uw voertuig.
De bevestigingsbeugel is gemaakt van RVS. Het boorgat is 21 mm. Het rechthoekige deel van de bevestigingsbeugel heeft twee schroefgaten, zodat u de beugel kunt vastschroeven aan uw voertuig. Ook kunt u de beugel lassen of lijmen aan uw voertuig.

De bevestigingsbeugel is handig als u bijvoorbeeld een set G gebruikt, waarbij u sensoren moet plaatsen in een aanhanger, trailer, fietsendrager, caravan enzovoorts, of in (vracht)auto's zonder kunststof bumper.

De bevestigingsbeugel is in principe bedoeld voor een parkeersensor (diameter / boorgat 21 mm). Een parkeercamera is een fractie kleiner (boorgat 19 mm) en past er dus niet standaard in, hooguit wanneer u deze verlijmt of op een andere manier in het boorgat vast kunt zetten.

De bevestigingsbeugels zijn gemaakt door Spirado Metaal & Techniek uit Amersfoort.

 

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN | HOME

 

terug

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...