Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Bereken online de richtprijs voor het inbouwen van een parkeerset bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

De parkeersets en -onderdelen van Parkeersensoreninbouwen.nl's fabrikant Viracle zijn CE-, RoHS-, en E-mark gecertificeerd.
Parkeersets en -onderdelen van PI zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Openingstijden werkplaats:
(op afspraak)
maandag
9u - 12u
13u - 18u
18u - 21u

dinsdag 9u - 12u
13.30 - 18u
18u - 21u
woensdag 9u - 12u
13u - 18u
18u - 21u
donderdag 9u - 12u
13u - 18u
18u - 21u
vrijdag 9u - 12u
13u - 18u
zaterdag 9u - 12u
13u - 17u
zondag 10u-13u

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

 

Parkeersensoreninbouwen.nl of haar webshop staan behalve op Yelp verder niet op...
- ReviewSpot, omdat deze geen nieuwe aanmeldingen meer aanneemt
- Kieskeurig / Winkelvergelijker, omdat deze een hoog lidmaatschapsbedrag vraagt
- Stichting Webshop Keurmerk, omdat deze een hoog lidmaatschapsbedrag vraagt
- Webwinkelkeur e.a., omdat wij aan bepaalde eisen niet voldoen; zo kan men bijvoorbeeld niet altijd (kosteloos en zonder opgave van reden) retourneren, omdat soms bij ons bestelde artikelen specifiek voor een klant zijn, zoals gespoten sensoren. Wilt u toch meer weten over de betrouwbaarheid van ons bedrijf, check dan (via de contact-pagina) ons KvK-nummer en BTW-nummer.

Parkeersensoreninbouwen.nl: Recensies / Reviews / Keurmerken

Bent u klant van Parkeersensoreninbouwen.nl en wilt u uw bevindingen met anderen delen?

Klik dan hier om een recensie / review te schrijven.

Uw mening wordt door ons zeer op prijs gesteld en beloond! U ontvangt als dank een presentje.


Schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp Wanneer u heeft laten inbouwen en u plaatst (ook) een review op Yelp (klik op de link of op het logo), of elders, dan ontvangt u als dank een presentje.

Reacties van klanten:

Dhr. Janssen:
"Afgelopen vrijdag parkeersensoren (set D) laten inbouwen. Mocht tijdens de werkzaamheden rustig toekijken en kon de montage zo precies volgen. Er wordt gestaag en schoon gewerkt. Na afloop goede toelichting over het gebruik. Gunstige prijsstelling. Aanrader voor iedereen die achteraf parkeersensoren wil laten inbouwen."

Dhr. Debets via Yelp:
"Na een poos op internet rondgesnuffeld te hebben naar parkeersensoren is mijn keus op deze inbouwer gevallen door de vele goede recensies. Per e-mail wat vragen gesteld en tijdens een vakantieheenreis op goed geluk langsgereden voor nog wat informatie. Ter plekke een keuze gemaakt voor set A + haaienvinantenne en voor een montageafspraak een paar dagen later. De installatie ging zeer vlot en het was prettig om van alle handelingen op de hoogte te worden gehouden. Na afloop was er nog een kleine praktijk demonstratie en zeer tevreden werd de terugreis aanvaard. Thuisgekomen werd de lantaarnpaal achter de auto door set A eerder opgemerkt dan door de bestuurder. Het werkt dus prima en het ziet er keurig uit: zie foto grijze Fiat Panda 2012 met kenteken 15-T..."

Dhr. M. P. via Yelp:
"Ik heb de sensoren een aantal maanden geleden in laten bouwen en ben nog steeds zeer tevreden. Ik heb ze onder een groot aantal omstandigheden getest. Ik vertrouw ondertussen volledig op de waarde op het display! De inbouw zelf is prima en zeer prettig verlopen."

Dhr. Pas:
"Op 4 april 2017 set D (parkeersensoren + camera) laten inbouwen. Prima gedaan. Goede uitleg tijdens het monteren. Alles goed weggewerkt. Je kunt zien dat dit bedrijf ervaring heeft."

Dhr. van Stroe:
"Nogmaals bedankt. Sensoren en camera werken perfect. Goede ontvangst en vakbekwaam gemonteerd. Aanrader!!!"

Dhr. van Stroe via Yelp:
"Vandaag parkeersensoren in laten bouwen + camera. Werkt perfect. Goede ontvangst, kopje koffie. Heel geduldige, vakbekwame en precieze monteur. Goede uitleg en netjes afgeleverd. Aanrader!!!"

Fajar:
"Echt prima service. Alles is duidelijk en helder vanaf het begin. Vandaag heb ik set D gekozen. Parkeersensoren met camera en display op mijn spiegel. De sensoren en camera werken heel goed. Nu is het makkelijker voor mij om heel goed achteruit parkeren en ook fileparkeren. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Top en echt professioneel!"

Dhr. Loosman:
"Vandaag parkeersensoren + camera (set D) laten inbouwen, in Toyota Verso. Bij PI-nl, dit bedrijf werkt keurig netjes, alles wordt goed uit gelegd... Mooi afgewerkt. Een aanrader voor iedereen..."

Dhr. Kemper:
"Wil nog even zeggen dat ik het I D E A A L vind!'

Dhr. de Gooijer:
"Ik heb parkeersensoren in laten bouwen bij Parkeersensoren.nl en ben zeer tevreden. De ontvangst met een bak koffie en de vriendelijkheid was fantastisch. Prima kwaliteit en tijdens de inbouw een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. Kortom een aanrader."

Dhr. Strijdhorst:
"Vandaag een setje D op eigen scherm in laten bouwen in een Renault Trafic. Geweldige service gehad. Alles wordt netjes afgewerkt, iedere handeling wordt uitgelegd en ook voor de lastige plekjes wordt rustig de tijd genomen met een mooi systeem als resultaat. Hartelijk dank."

Dhr. Roy Doornberg:
"Top! 10-1-17 vandaag parkeersensoren set E in Opel Astra 2005 laten inbouwen. Zeer professioneel bedrijf en er wordt stap voor stap uitgelegd wat er gaat gebeuren. Erg plezierig. Er werd zeer netjes gewerkt. Je hebt er gelijk een goed gevoel bij. Was geen probleem om te blijven kijken. Ook op vragen die los stonden van de parkeersensoren werd vakkundig antwoord op gegeven. Tevens werd een aantal keren gevraagd of we iets te drinken wilden, dus lekker een kopje koffie erbij gedronken. Ook de auto uit laten lezen. Al met al Top! Ik kan iedereen aanbevelen om hier je parkeersensoren in te laten bouwen."

Dhr. van Doorn (via Yelp):
"Vandaag set A laten monteren in mijn Fiat Punto, in Putten. Alles keurig volgens afspraak. Hier is een vakman aan het werk. Duidelijke uitleg zonder poespas, zeer vriendelijk en oog voor detail. Als u parkeersensoren wilt laten inbouwen, is dit het juiste bedrijf. Echt top!"

Dhr. Smit:
"Vandaag parkeersensoren laten inbouwen. Goede vakman, goede uitleg en zeer vriendelijk. Gaat om een Ford Fiesta 2007. Absoluut een aanrader."

Dhr. van Trigt:
"Parkeersensoren in laten bouwen. Prima gedaan, goede uitleg tijdens het monteren. Alles perfect weggewerkt. Zeker de moeite waard om er een eind voor te rijden."

Dhr. Van der Pijl:
"Vandaag parkeersensoren set A laten inbouwen bij PI-nl. Vriendelijke ontvangst en een lekkere bak koffie. De uitleg is prima en het is heel goed te zien dat er een vakman aan het werk is. Er wordt enorm veel aandacht aan het inbouwen besteed en dat is aan het resultaat te zien. Niets gaat op de automatische piloot, maar de routine druipt er vanaf. Ik durf PI-nl zonder enige reserve, van harte, aan te bevelen. Dankjewel en tot een volgende auto."

Dhr. de Wal:
"Bedankt! Afgelopen zaterdag 3 september 2016 heb ik set I (OE2 camera-parkeerset) laten inbouwen. Ik had al via de mail gevraagd wat een handige plek zou zijn voor de achteruitrijcamera. Uiteindelijk is hij in de diffuser gekomen. Waar hij niet opvalt, omdat de camera dezelfde kleur heeft als de diffuser. Verder zat het meeste werk in het demonteren van de achterbumper. Dit was erg arbeidsintensief. Roland bleef zeer kalm en professioneel. Er werd zeker niet gehaast. Want de inbouwtijd liep wel uit.
De universele 'platte' (OE2 / OEM) parkeersensoren zien er perfect uit op mijn achterbumper. Ze zijn niet te onderscheiden van de af-fabriek sensoren. Ik ben zeer positief over dit bedrijf. Na mijn vorige auto ben ik nu ook terug komen met mijn nieuwe auto. Ik weet gewoon dat er professioneel werk wordt geleverd. Voor toekomstige klanten is dit zeker een grote aanrader!"

Mevr. Hansler:
"Gisteren heb ik in mijn Peugeot 206 CC, set B in de achterbumper laten bouwen. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit op zeer professionele wijze en zeer keurig is gedaan. Vakwerk. Alles is netjes weggewerkt en er is zelfs nog een probleempje gratis opgelost. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. De ontvangst is hartelijk en alles wordt helder uitgelegd. Het was voor mij een uur rijden, maar dat had ik er graag voor over."

Dhr. Rusch:
"Op 21 april 2016 heb ik bij Parkeersensoreninbouwen.nl voor en achter parkeersensoren laten inbouwen. Mijn kleinzoon en ik kregen na begroeting keurig uitgelegd wat er zoal ging gebeuren en de plaats van de display werd vastgesteld. Toen gingen wij per bus naar de stad. We kregen s middags netjes een telefoontje dat de auto weer klaar stond. Dhr Regeer heeft keurig werk geleverd, alles netjes weggewerkt, echt vakwerk. Alles werd goed uitgelegd hoe het werkte. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen dit bedrijf aanraden."

Dhr. Duijzer (via Yelp):
"Gisteren set D in laten bouwen in een Renault Grand Espace. Vooraf op kleur laten spuiten. Het resultaat is mooier dan origineel. De prijs is scherp, zeker vergeleken met origineel en met een handig (onzichtbaar tijdens het rijden) beeldscherm, wat aanspringt zodra je achteruit schakelt. De inbouw gebeurde heel netjes en zeer professioneel. Ondanks dat er wat tegenslagen waren, waardoor het inbouwen wat langer duurde, bleef de rust bewaard en werd er niks afgeraffeld, alles ging netjes of als het kon netter terug dan toen de auto aankwam.
Netjes koffie gekregen en ondertussen een uurtje rond gefietst over de dijk bij Spakenburg.
M.a.w. een zeer tevreden klant, die dit bedrijf alleen maar kan aanbevelen. Laat de set thuis inbouwen of maak er zoals ik een middagje uit van. Ikea etc. zat eventueel ook nog om de hoek, zag ik."

Dhr. Pruntel had drie jaar geleden een set A gekocht en door zijn zoon laten inbouwen. Maar na een recent bezoek aan zijn garage deed de set het ineens niet meer. Wij gaven hem wat tips en dingen om te controleren en zo werd al gauw het probleem gevonden en opgelost;
"Heel erg bedankt voor uw reactie en controle-tips. Het lijkt er inderdaad op dat tijdens de APK-keuring / onderhoudsbeurt per ongeluk een draadbreuk is ontstaan (bij de rechter-achteruitrijverlichting). Dankzij systematisch doormeten op de wijze door u omschreven heb ik de draadbreuk kunnen localiseren en herstellen. Perfect! Het werkt weer als vanouds. Helaas heeft u niets aan mij verdiend, maar uw service  verdient wat mij betreft "een warme douche" en ik zal uw bedrijf aan vrienden en kennissen adviseren!"

dhr. Walree:
"Pure vakmanschap. Mijn Peugeot 207 XS (in sportuitvoering) bleek, achteraf gezien, een moeilijk model qua inbouwen. Waar de meesten zouden opgeven ging Roland door. Ik heb met veel bewondering gekeken naar de precisie waarop de sensoren ingebouwd werden.
Er waren tal van momenten dat ik zelf dacht, het is wel netjes zo, maar Roland neemt alleen genoegen met een tien. Ik ben uitermate tevreden met de inbouw en service!
Hartstikke bedankt!"

dhr. v.d. Bergh:
"Vandaag parkeersensoren in mijn audi a4 laten inbouwen door deze vakman. Het is toch altijd maar afwachten wat voor persoon je aan je auto laat knutselen. Echter, van de recensies van voorgaande klanten is geen woord gelogen. Roland heeft passie voor zijn vak en heel veel verstand van auto electronika. Ik zal dit bedrijf ook bij anderen aanbevelen!!!!"

dhr. Beverloo:
"Afgelopen zaterdag set A in laten bouwen in een Mazda 6 S Station. Zeer netjes geholpen. Tijdens de inbouw was er een probleem met de bedrading in de auto, wat de inbouw bemoeilijkte en extra tijd kostte. Prima opgelost. Parkeersensoreninbouwen.nl is vakkundig, werkt netjes en goed. Ook achteraf prima uitleg over het syseem en werking ervan. Man met liefde voor autos en zijn werk."

dhr. v.d. Zwan:
"Laat ik beginnen met mijn complimenten te maken. De sensoren zitten er prachtig in en doen het goed. De camera doet het ook goed, maar is nog wel een beetje wennen."

dhr. Wanten:
"25 augustus 2015 parkeersensoren en camera met beeld in de spiegel laten inbouwen (set D). Sensoren waren vooraf via doorgegeven kleurcode gespoten en de bekabeling voorbereid. Inbouwen ging zeer nauwkeurig met veel aandacht voor het veilig uit het zicht wegwerken van de bekabeling. Ben zeer tevreden met het resultaat. Deze inbouwer is een aanrader."

dhr. Adema:
"In de zomervakantie (2015) parkeersensoren in laten bouwen in mijn Toyota Corolla. Sensoren waren vooraf in de opgegeven kleur gespoten. Het inbouwen ging voorspoedig en is erg netjes gedaan. Systeem werkt prima, ben er erg blij mee. Mocht in de toekomst weer eens parkeersensoren wil laten inbouwen, dan weet ik bij wie ik moet zijn."

dhr. van Kesteren:
"In 2014 heb ik parkeersensoren laten inbouwen. De sensoren zijn vakkundig ingebouwd voor een zeer nette prijs. Helaas ontstond er onlangs (juli 2015) een storing in het systeem (alsnog veroorzaakt door het canbus-systeem), waardoor de sensoren niet meer werkten. Ik heb hierover contact gezocht en ik kon op de korte termijn al een afspraak maken om deze storing op te lossen. Het probleem is vakkundig verholpen. De reparatie valt onder de (levenslange) garantie en de gemaakte reiskosten zijn ook nog vergoed. Ik ben dus zeer te spreken over deze firma."

dhr. M.G. Mulder:
"Parkeersensoren laten inbouwen door deze specialist? DOEN!! Op 10 juni jl. heb ik mijn AUDI A3 uit 2008 laten voorzien van parkeersensoren achter met een pieper. Zelden zo'n bedreven persoon meegemaakt, die voor geen probleem terugdeinst en overal een oplossing voor weet. Zelfs tijd weet te vinden voor het tussendoor zetten van een heerlijke kopje koffie, dat net zo hoogstaand is als zijn specialiteit: het achteraf inbouwen van parkeersensoren. Als u het inbouwen van parkeersensoren overweegt, zoek dan niet langer, maar maak een afspraak met deze specialist met liefde voor het vak."

dhr. Timmermans:
"Vorige week parkeersensoren achter laten plaatsen. Ik heb nog nooit iemand zo vakkundig aan het werk gezien. Met zoveel plezier, met zoveel interesse en zoveel vakkundige uitleg, het leek wel een leraar op een technische school. Grote bewondering!!!"

dhr. Rattink:
"Afgelopen vrijdagmiddag een set parkeersensoren in laten bouwen. Ondanks dat we later begonnen toch nog op tijd en netjes af. Prima service goede vakkundige uitleg en lekkere koffie. Het was de moeite waard om een stuk te rijden voor deze set. Aanrader voor een ieder!"

dhr. Staal, RTV Oost:
"Om schade aan mijn auto te voorkomen had ik de wens om parkeersensoren in de achterbumper van mijn auto te bouwen. Op internet kwam ik op Parkeersensoreninbouwen.nl terecht. Ik had nog een paar vragen over het inbouwen en een mogelijk probleem waar ik tegen aan ging lopen. Via de mail contact gehad en daarmee was de keus al snel gemaakt. Voor de prijs hoef je het niet te laten (je moet wel een beetje handig zijn). Spullen besteld en gemonteerd. Omdat mijn bumper een beetje een schuine hoek heeft, stonden de sensoren naar beneden te kijken. Voor 1 euro heb ik er een paar ringetjes bij besteld, hiermee laat je de sensoren mooi recht naar achteren kijken, waardoor je niet bij elke scheve steen een melding krijgt."

dhr. Helder:
"Set A laten inbouwen in mijn Mercedes CLK door Roland van Parkeersensoreninbouwen.n,, bekwame gezellige vent. Top ingebouwd. Zat even tegen, maar Roland kent geen nee; niet links om, dan rechts om. Was veel langer bezig voor dezelfde prijs: top. De set is niet van origineel te onderscheiden. Heel blij mee om de achterkant heel te houden van mijn CLK."

dhr. Prins:
"Woensdag 4 februari een A-set in laten bouwen in een Lexus CT200h. Kan niets anders zeggen dan TOP! Set is keurig ingebouwd en werkt prima. Een bedrijf wat ik van harte kan aanbevelen!'

dhr. van Schagen: (klant losse verkoop, eigen inbouw)
"Mooie set, net origineel."

 

dhr. Barkmeijer:
"Via internet beland bij Parkeersensoreninbouwen.nl. Afspraak = afspraak en een nette prijs. Prima uitvoering en het systeem assisteert heel goed."

dhr. Teuwsen:
"Zwarte sensoren in laten bouwen in mijn Corsa GSI. Roland is technisch goed onderlegd en wist precies welk trace hij moest nemen voor mijn auto. Het resultaat is niet van origineel te onderscheiden en functioneert uitstekend. Ik kan iedereen aanraden om bij Parkeersensoreninbouwen.nl sensoren in te laten bouwen. Men kan het in de meeste gevallen zonder de bumper te demonteren. En dat voor een fractie van de prijs bij de dealer. Top service!"

dhr. Bouwman:
"De door u geplaatste achteruitrijsensoren voldoen goed, zeker voor deze prijs."

dhr. S. L.:
"Professioneel en vriendelijk. Mijn Volvo xc90 bleek een lastige uitdaging (bumper werkte niet mee), maar de aanhouder heeft gewonnen. Het koste wat tijd, maar het resultaat mocht er zijn! En ze doen het goed! Vooral niet zelf proberen..."

dhr. Coerver:
"Afgelopen zaterdag de sensoren laten inbouwen in de achterbumper op onze Audi A1, super tevreden, met grote zorg ingebouwd en een duidelijke uitleg over alles... onze dank... Fam. Coerver."

dhr. Grootendorst:
"Hartelijk dank voor de zeer perfecte wijze van inbouw van de al op kleur gebrachte parkeersensoren in onze Toyota Prius, ik zal je zeker aanbevelen!!
Groet, Adrie Grootendorst."

Roland Regeer van Parkeersensoreninbouwen.nl in Amersfoort aan het werk aan een auto van een klant.dhr. Klaassens:
"Ik heb nog een foto die ik van je heb gemaakt bij het inbouwen van parkeersensoren in onze Toyota RAV4 op 19 maart. Hij gaat hierbij!
Groeten.
PS, Alles werkt uitstekend!"

dhr. Ooms:
"Heb het er eigenlijk te laat ingebouwd. Heb vorige week langs een andere auto de voorbumper geschaafd. Schade aan zijn auto 685 euro (niet via verzekering, dus dat ben ik ook kwijt).  Had juist mijn eigen auto, die ook beschadigd is, laten polijsten. Ik kan mezelf wel voor mijn kop  slaan. Nou ja, met jullie sensoren achter (via de spiegelset) en voor ben ik verzekerd van foutloos in- en uitparkeren."

dhr. Kuiper:
"Vond je zeer professioneel, correct en netjes. Complimenten daarvoor. Ik zal je zeker aanraden bij kennissen / vrienden."

dhr. Liemburg:
"Heb set B zelf ingebouwd in VW Caddy bj 2008. Set is goed en makkelijk in te bouwen, werkt gewoon op achteruitrijlicht ondanks canbus in het voertuig. Bij technische vragen ook goed en snel antwoord.
Goed produkt voor deze prijs."

dhr. Konings:
"Keurige, snelle en correcte bejegening door de medewerker van parkeersensoreninbouwen.nl. Alle werkzaamheden zijn conform heldere afspraken, tijdig en met oog voor detail nagekomen. Ook het in kleur spuiten voldoet aan de verwachting en het eindresultaat wordt keurig toegelicht en voorzien van een grondige test opgeleverd. Een volgende auto mag ook weer rekenen op een inbouw door deze vakkundige en betrouwbare organisatie. Het product mag zich absoluut meten met originele fabriekssensoren."

dhr. Porrio:
"Gisterenmiddag zijn de parkeersensoren zeer vakkundig in onze Peugeot 206 CC geplaatst. De sensoren waren van tevoren al in 'bumperkleur' gespoten, maar bleken toch een tikkeltje te grijs. Roland zag dit gelijk en heeft ze ter plekke voorzien van een laagje extra matzwart, zodat de kleur keurig overeenkomt met die van de bumper. In de 2,5 uur dat Roland bezig was, heeft hij netjes alles uitgelegd. Hij levert kwaliteit. Dit blijkt uit zijn heldere communicatie en zijn zeer nette manier van werken. Hartelijk dank voor de goede service en dito gesprek."

dhr. el Moussatu:
"Super tevreden en goede kwaliteit geleverd. Doelgericht te werk en netjes afgewerkt. Super."

fam. Kwint:
"Hartelijk dank voor de zeer gastvrije ontvangst en de prettige uren die we met elkaar hebben gehad tijdens het inbouwen van de sensoren in de Volvo S70. Je bent een vakman met oog voor detail en je levert graag goede kwaliteit af, kort gezegd je hebt de X-factor!!! De sensoren doen het uitstekend, we zijn er erg blij mee! Hartelijke groeten van ons."

Dhr. v.d. Most:
"Nogmaals mijn waardering voor de uitstekende service. Het systeem werkt nu prima."
(Er bleek een 'storing' in het systeem te zitten, die bij het testen na het inbouwen niet ontdekt was. E.e.a. is vervolgens 'hersteld', waarna het systeem weer normaal functioneerde.)

Dhr. Klein:
"Onze Mini Countryman is 5 juli 2013 voorzien van een uitstekend werkende set. Afwerking is van hoge kwaliteit alsmede de service. Er wordt erg secuur gewerkt, kortom zeer tevreden."

Dhr. Nawy:
"Ik ben helemaal tevreden en onder de indruk van jouw vakmanschap!"

Mevr. v.d. Sluis:
"Hartelijk dank voor de uitstekende service. Ze werken perfect!"
(inbouw set A in camper)

Dhr. Luijten:
(losse verkoop)
"Hallo, als eerste super bedankt voor de snelle verzending. Ik heb de set a ingebouwd in mijn espace voorzijde en het werkt super! Ik heb alleen een vraag waar is het 3 standen schakelaartje voor op het display? Links is stil, maar midden en rechts? Stond niet op de site, dus vraag ik het maar even zo. En je mag een referentie op de site zetten hoor. Ik ben dik tevreden."
> Schakelaartje op de display: rechts = aan, links en midden = uit.

Mevr. van Efferen:
"Super hoe je vandaag te werk bent gegaan, zal je zeker aanbevelen bij derden!
Helaas is al je gezwoeg voor niets geweest... De buurjongen van me ouders reed achteruit om het parkeervak te verlaten, vol in me auto. Zodra de schade hersteld is zal ik weer contact met je opnemen voor het (her)plaatsen van de achter sensoren... Nogmaals dank en tot ziens.
M.v.g, "

Dhr. Dee:
"Vandaag zijn de sensoren ingebouwd door Roland. Zeer vakkundig en zeer netjes gedaan en alles volgens afspraak. Tijden de inbouw erachter gekomen dat Roland meer in zijn mars had dan parkeersensoren inbouwen. Kortom sympathieke en slimme gast en ben uiterst content met het resultaat."

Dhr. Kapenga:
"De parkeersensoren bevallen goed en het systeem werkt naar behoren. Dank voor de snelle en goede service."

Dhr. Welling:
"Ik ben onlangs naar Amersfoort gereden om een setje parkeersensoren in te laten bouwen. Zeer vakkundig geholpen door Roland. Ik was van plan om een stuk te gaan wandelen, maar daar was het te gezellig voor. En het is ook te leuk om iemand zo handig je auto uit elkaar te zien trekken! Nadat alles weer netjes op zijn plek zat en de sensoren hun werk deden, ben ik helemaal blij naar huis terug gereden. Helaas zat ik een week later nog bijna op een paaltje; een sensor was er mee opgehouden.* Ik kon dezelfde week nog bij Roland terecht. Na een grondige inspectie bleek idd een sensor kapot. Met een nieuwe (in kleur gespoten) sensor en een km vergoeding (service!) weer naar huis. Zeer tevreden! Ik kan het iedereen aanraden!"
* = een 'fabrieksfout', die helaas bij inbouw nog niet duidelijk was; komt gelukkig zelden voor. (RR)

Dhr. Oudshoorn:
"De parkeersensoren werken perfect. Alles is netjes ingebouwd. Mijn vrouw is er ook dik tevreden mee. Super bedankt voor de goede service. Helemaal Top!"

Dhr. Treurniet:
"Wow, wat een perfecte service !!! En wat een perfect en netjes afgeleverd werk. Een aanrader voor iedereen !! Ben er echt superblij mee en werkt subliem. Nogmaals BEDANKT !!!"

Dhr. van Duijvenvoorde:
"- Netjes afgewerkt, het schermpje staat netjes op het dashboard (mooier dan ik me had kunnen voorstellen)
- Vriendelijke service en goede uitleg
- Werking parkeersensoren goed, net piep geluidje (niet te hard, gewoon goed)
Kortom, bij de volgende wagen weer!"

Dhr. Lubbersen: "Ben erg gelukkig met de set. Werkt perfect en is netjes ingebouwd. Ik krijg alleen maar goede reacties. Mvg."

Dhr. Hilhorst: "De sensoren werken prima en je hebt de draden etc. keurig weggewerkt. Dank hiervoor."

Dhr. Halma: "Nogmaals bedankt voor het inbouwen van de sensoren in de Suzuki. Ze werken prima. Wij hebben echter een plaats uitgezocht waar ze praktisch niet opvallen, dus ook niet op de door jouw gemaakte foto voor op de site."

Dhr. v.d. Pol: "Hartelijk dank voor het plaatsen van de parkeersensoren in de Saab, het ziet er allemaal goed uit. (...) Ik heb er al twee maal mee ingeparkeerd en het werkt uitstekend."

Dhr. Hollenberg: "Ik wil je nogmaals bedanken !! de sensoren werken prima de bedrading is keurig weg gewerkt en het display is heel duidelijk af te lezen, heel netjes gewerkt nogmaals bedankt hiervoor.!!!

Dhr. v.d. Meer: "De parkeersensoren werken prima en ik ben er erg blij mee. Ze zitten er ook keurig in. (...) Nogmaals bedankt en vriendelijke groet,"

Dhr. Timmer: "De sensoren zijn er mooi ingebouwd, bedrading netjes weggewerkt, sensoren mooi in de kleur. Als ik dit een cijfer moet geven is het voor mij een 10. Dus prima!!!!!!"

Dhr. De Goede: "Ik ben zeer tevreden. De sensoren functioneren uitstekend, vlot ingebouwd en flexibel met afspraken. Kortom voor herhaling vatbaar."

Dhr. Supriatna: "Ik ben hartstikke tevreden met de parkeersensoren en ik heb geen seconde spijt van! De draden zijn netjes afgewerkt en de sensoren zitten netjes in! Dus gewoon Toppie!! Ik zal je binnenkort weer bellen, want mijn vriendin wilt ook hebben in haar Opel Corsa."

Dhr. Van Klink: "Ik ben bijzonder tevreden over de inbouw, en vond het zeker de moeite waard hiervoor naar Amersfoort te rijden. De afwerking en het wegwerken van de bedrading is subliem."

 

PI-nl in de media / links:

'Ervaringen met parkeersensoreninbouwen.nl', Autoweek forum, juli 2011: klik hier

Uw link hier? Neem contact met ons op.

terug | home

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...