Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Openingstijden:
(op afspraak)
maandag
8.30u - 12u
13u - 18u
18u - 21u

dinsdag

8.30u - 12u
13u - 18u
18u - 21u

woensdag 8.30u - 12u
13u - 18u
donderdag 8.30u - 12u
13u - 18u
18u - 21u
vrijdag 8.30u - 12u
13u - 18u
zaterdag 8.30u - 12u
13u - 18u

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: Contact

 

Contactformulier:

Op veel vragen zijn de antwoorden te vinden zijn bij o.a. Vraag & Antwoord!
Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stel hem dan via dit contact-formulier:

Uw naam:
E-mailadres:
Bestaande klant?

Wat was uw factuurnummer of -datum, of inbouwdatum?

Reactie of vraag:

U kunt geen inbouwafspraak maken via de telefoon of via dit Contact-formulier, alleen via het Afspraak-formulier op onze site.

Hoe heeft u ons gevonden?
 

U gaat akkoord met de AVG / Privacyverklaring van Parkeersensoreninbouwen.nl / 355 Automotive.

Rechtstreeks e-mailen: klik hier.

 

Aanvraag 'Tegemoetkoming Reiskosten': klik hier.

 

 

Offerte? Wij brengen geen offertes uit, aangezien al onze prijzen
overal op de website (bij Informatie, bij Afspraak enz.) vermeld
staan. Uiteraard geven wij wel antwoord op inhoudelijke vragen.

 

Parkeersensoreninbouwen.nl is in 2010 officieel gestart als zusteronderneming van 355 Automotive.

KvK-nummer 32118326
BTW-nummer NL1788.96.159
IBAN: NL68 RABO 0119 6518 23
t.n.v. 355 Automotive.

Adres: Stationsstraat 116, 3881 AG Putten.
Bezoek altijd op afspraak.
Zie openingstijden in de linker kolom.

 

Wij zijn telefonisch BEPERKT BEREIKBAAR, omdat we aan het werk zijn.

Telefoon: 06 25580475
ma t/m za 9-17u.

Bel a.u.b. niet, stuur liever een e-mail!

PI-nl is veel tijd kwijt aan het beantwoorden van vragen, terwijl meestal de antwoorden op onze site te vinden zijn! Weet u zeker dat het antwoord op uw vraag niet bij Uitleg & FAQ of bij Informatie staat?

 

Over Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten:


* = In 2010 was ondernemer Roland Regeer eigenaar van (het oorspronkelijke, niet het huidige) autoverhuurbedrijf F355 Autoverhuur en van seo 3.0 webmarketing-bureau Webmeneertje. Om de auto's van het autoverhuurbedrijf te beschermen tegen parkeerschade door de huurders, werd onderzocht welke typen en merken parkeersystemen in de markt waren en voldeden aan onze eisen. De huurauto's werden daar mee uitgerust. Dit bedrijf nam echter onevenredig veel tijd in beslag, waardoor Regeer besloot de verhuuractiviteiten over te doen aan een partner. Omdat er toen tijd 'vrijkwam' in de agenda, besloot Regeer om de opgedane kennis m.b.t. parkeersystemen uit te bouwen en om een gespecialiseerd bedrijf op te richten: Parkeersensoreninbouwen.nl. Vanaf dag één dat de website online is, is er zeer veel vraag naar onze producten en diensten. Begonnen in Amersfoort als low-budget eenmanszaak, onder de paraplu van 355 Automotive, werkend vanuit een garagebox, is het bedrijf steeds verder gegroeid. In tijden van drukte, meestal rondom vakanties, werden (en worden) vakkundige part-time monteurs ingezet. Zomer 2016 is PI-nl vanwege de aanhoudende groei verhuisd naar Putten. Hier werken we vanuit een kleine, maar professionele garage, met alle gemakken voor monteurs en klanten. Naast particulieren werkt PI-nl ook voor importeurs, dealers, garages. Op de huidige locatie hopen wij de groei door te kunnen zetten, zodat wij de klanten altijd op korte termijn kunnen blijven voorzien van onze A-merk parkeersystemen.


 

Vooraf een werkende set bekijken? Maak een afspraak en kom langs!

Parkeersensoreninbouwen.nl heeft alle sets altijd op voorraad én heeft een display / demo-bord, waarop de sets werkend te zien zijn en waar u de techniek ook kunt bekijken. Ook kunt u vooraf een aantal Youtube-filmpjes bekijken, van de display en sets.

klik voor meer info
Klik en bekijk het Youtube-filmpje van Parkeersensoreninbouwen.nl over dit onderwerp
Garage Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten

 

 

 

Routebeschrijving & "In de omgeving"

Route naar Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten.

LET OP: route "Afrit 10 - Hornsdam - Waterweg - Zuiderzeestraat - Stationsstraat" is voor onbepaalde tijd geblokkeerd wegens werkzaamheden aan o.a. de Zuiderzeestraat!

ROUTE-ADVIES:
Het beste kunt u vanuit het zuiden en westen aankomen via (afrit) Nijkerk, of via Putten centrum. Vanuit het oosten kunt u aankomen via Putten centrum. Vanuit het noorden kunt u aankomen binnendoor via (Harderwijk en) Ermelo.

Via Nijkerk komt u bij de kerk van Putten binnen en rijdt u op de nieuwe weg Henslare naar de rotonde waar de Stationsstraat op aansluit. Vanuit Putten centrum rijdt u via de Stationsstraat richting het (bereikbare) station.

U vindt Parkeersensoreninbouwen.nl op Stationsstraat 116, aan de rode ventweg, tussen de Formido en de rotonde in. Deze straat herbergt diverse bedrijfsruimten en ondernemingen, aangezien het de voorzijde van een daar achter gelegen industrieterrein is. De garage van PI-nl ligt aan de inrit tussen #116 en #120 en is herkenbaar aan de witte vlag.

 


PARKEERSENSORENINBOUWEN.NL op Stationsstraat 116 in Putten

De professionele, verwarmde en gekoelde werkplaats van Parkeersensoreninbouwen.nl in Putten, met hefbrug, geschikt voor auto's, campers en kleine vrachtauto's tot 3500 kg.

U vindt Parkeersensoreninbouwen.nl op Stationsstraat 116, aan de rode ventweg, tussen de Formido en de rotonde in. Deze straat herbergt diverse bedrijfsruimten en ondernemingen, aangezien het de voorzijde van een daar achter gelegen industrieterrein is. De garage van PI-nl ligt aan de inrit tussen #116 en #120 en is herkenbaar aan de witte vlag.
Doorgang: 275 cm breed, 260 cm hoog. Bij grotere voertuigen wordt buiten ingebouwd.

Hier bent u van harte welkom om tijdens het inbouwen te verblijven. Met een zitgedeelte voor de klanten, waar u van een kopje koffie of thee kunt genieten, gratis WiFi heeft, een krantje of magazine kunt lezen, kunt relaxen in een beweegbare home-cinema-stoel met o.a. muziek, uitgaangstips en flyers vindt, of waar u kunt meekijken naar het inbouwen.
Hier bent u van harte welkom om tijdens het inbouwen te verblijven. Met een zitgedeelte voor de klanten, waar u van een kopje koffie of thee kunt genieten, gratis WiFi en 230 volt heeft, een krantje of magazine kunt lezen, kunt relaxen, uitgaangstips en flyers vindt, of waar u kunt meekijken naar het inbouwen.

 

"In de omgeving..."

Bij de spoorwegovergang vindt u het station, waar u de trein of de bus kunt nemen richting Amersfoort / Utrecht of richting Harderwijk / Zwolle. Ook vindt u hier een stationsrestauratie.
Bij de spoorwegovergang vindt u het station, waar u de trein of de bus kunt nemen richting Amersfoort / Utrecht of richting Harderwijk / Zwolle. Ook vindt u hier een stationsrestauratie.

Direct aan de spoorwegovergang vindt u Restaurant & Cafetarie De Oude Deel.
Direct aan de spoorwegovergang vindt u Restaurant & Cafetarie De Oude Deel.

Als u vanaf PI-nl (Stationsstraat 116) doorrijdt, dan komt u na honderd meter bij een rotonde. Aan de linkerkant van de rotonde is een grote Formido.
Als u vanaf PI-nl (Stationsstraat 116) doorrijdt, dan komt u na honderd meter bij een rotonde. Aan de linkerkant van de rotonde is een grote Formido.

Vijftig meter rechtsaf vanaf de rotonde vindt u benzinestation De Roos.
Vijftig meter rechtsaf vanaf de rotonde vindt u benzinestation De Roos. Hierin is ook lunchroom De Pitstop aanwezig.


Net over het spoor vindt u op dit kruispunt routebordjes naar o.a. Kasteel / Hotel-Restaurant 'De Vanenburg' en naar 'De Pluktuin'.

Daarnaast biedt Putten en omgeving nog veel meer leuke en interesse dingen om te bezoeken, zoals Strand Nulde (bij oprit 10), zie o.a. www.vvvputten.nl en www.zoover.nl.

Wij hebben ook een leenauto beschikbaar, zie de Informatie-pagina.


Wat is er te doen in Putten?
Zie o.a. www.winkelcentrumputten.nl en putten.mijnplaats.net/uitgaan
.

 

 

Webmarketing en webdesign door Webmeneertje (www.webmeneertje.nl)

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...

 

 

 

 


PrinterFriendly